Sponsorer


Sponsorerne

Hovedsponsor

Guldsponsor

Sølvsponsorer

GuldsponsorKampsax er en rådgivningsvirksomhed i konstant udvikling. Således tilbyder vi i dag - ud over traditionel rådgivning - også produkter og services som rådgivning og management inden for IT- og GIS-applikationer.

Det er Kampsax' vision at være blandt verdens førende udbydere af know-how. Det gælder især inden for projektstyring samt udvikling af forretning og infrastruktur. Og det vores mission at skabe løsninger, som medvirker til øget vækst og dermed nye muligheder for vores mange kunder og klienter overalt i verden.

Kampsax består i dag af mere end 500 erfarne og vidende medarbejdere af mange nationaliteter, fordelt på kontorer i omkring 40 lande og vi har et tæt samarbejde med stort set alle de internationale udviklingsfonde - herunder DANIDA, Verdensbanken, de regionale udviklingskontorer og institutioner under FN og EU.

http://www.kampsax.dk/
Hvad er Bever.dk (www.bever.dk)
Bever.dk sælger outdoor-udstyr udelukkende via Internettet.

Konceptet er enkelt og effektivt: Udvalgte produkter i høj kvalitet til lave priser, samt en kundeinformation baseret på sælgernes egne erfaringer med produkterne.

Kommunikationen med kunderne er en grundliggende tanke bag Bever.dk .Hvis den information, du finder i produktbeskrivelserne, ikke svarer på dine spørgsmål, eller hvis du har brug for tips til udstyr eller rejsemål, sender du en mail. Kan Bever.dk ikke svare fyldestgørende bliver dit spørgsmål videresendt til en specialist i Norge, Sverige eller Grønland. Vi har valgt denne fremgangsmåde, da det er vores overbevisning, at kunden altid ønsker at få det mest kompetente svar på sit/sine spørgsmål.

Samarbejdet mellem Bever.dk og Danish South Pole Expedition 2000 skyldes i høj grad en af mændene bag Sportsnet, Sjur Mørdre. Med baggrund i sin store ekspeditionserfaring til Polerne har Sjur tidligere rådgivet Kristian og Gregers i forbindelse med deres krydsning af Grønlands Indlandsis i 1999. Kombinationen af erfaring og kvalitetsprodukter gjorde Bever.dk til en indlysende samarbejdspartner for Danish South Pole Expedition 2000

http://www.bever.dk/

Til forsiden